Sälja trasig bil

Vill du sälja en trasig bil? Oavsett om din bil har mekaniska problem, skador efter en olycka eller andra utmaningar, är vi här för att erbjuda en smidig lösning. Vi förstår att det kan vara besvärligt att sälja en bil i dåligt skick, men hos oss behöver du inte oroa dig – vi är intresserade av att köpa bilar i alla skick, och vårt erfarna team kommer att se till att du får ett rättvist erbjudande. Så om du har en trasig bil som du vill sälja, kontakta oss idag och låt oss göra hela processen enkel och fördelaktig för dig.

Kan jag sälja en trasig bil?

Ja, det är fullt möjligt att sälja en trasig bil, och en förmånlig lösning kan vara att vända sig till specialiserade företag som Sveamotors. Sveamotors har gjort det till sitt uppdrag att köpa defekta bilar och erbjuda en smidig och pålitlig process för säljare. Det mest imponerande med Sveamotors är deras förmåga att hantera allt det administrativa arbetet som normalt kan vara tidskrävande och förvirrande för en privatperson.

När du säljer din trasiga bil till Sveamotors, kommer de att ta hand om allt pappersarbete, inklusive överföring av ägandeskap och andra nödvändiga dokument. Detta frigör dig från bördan att navigera i komplicerad byråkrati och gör processen snabbare och smidigare. Dessutom erbjuder de professionella värderingar för att fastställa en rättvis ersättning, och deras erfarna team kan hjälpa dig att få det bästa möjliga priset för din defekta bil.

Så om du undrar om det är möjligt att sälja din trasiga bil, är svaret ja. Och med Sveamotors kan du göra det med minimala besvär och maximal förtroende. De tar hand om allt det administrativa arbetet och säkerställer att du får en rättvis affär när du vill bli av med din defekta bil.

Vad kan jag få för en trasig bil?

Priset för att sälja en trasig bil till Sveamotors varierar beroende på flera faktorer, inklusive bilens skick, ålder, märke och modell. Eftersom Sveamotors är specialiserade på att köpa defekta bilar, strävar de efter att erbjuda rättvisa och konkurrenskraftiga priser. För att få en exakt värdering av din specifika bil är det bäst att kontakta dem direkt. De kommer att utföra en professionell bedömning och erbjuda ett pris som återspeglar ditt fordonsskicks nuvarande tillstånd. Det är ett smidigt sätt att få en rättvis ersättning för din trasiga bil och göra en snabb affär.

Vi köper bilar i alla skick

Vi förstår att alla bilar har ett värde, och vårt mål är att erbjuda dig ett rättvist pris oavsett dess skick. Så om du har en bil som du vill sälja, oavsett om den är i toppskick eller i behov av kärlek och omsorg, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att göra det enkelt och fördelaktigt för dig att avyttra din bil.

Mekaniska, kosmetiska eller anmärkningar? Ingen fara!

Vi är beredda att köpa trasiga bilar med olika typer av anmärkningar. Oavsett om din bil har mekaniska problem, kosmetiska skador eller något annat som minskar värdet, är vi redo att ge dig ett rättvist erbjudande. Vår expertis ligger i att bedöma bilar med anmärkningar och se till att du får bästa möjliga pris för ditt fordon, utan krångel eller bekymmer. Så om du har en bil med anmärkningar och vill sälja den, tveka inte att kontakta oss för en smidig och rättvis affär.

Icke godkänd besiktning?

När du behöver sälja en trasig bil som inte gått igenom besiktningen, erbjuder vi den perfekta lösningen. Vi specialiserar oss på att köpa bilar i alla skick, inklusive trasiga bilar, och vi är redo att ge dig ett rättvist pris för din bil oavsett dess skick. Med vår smidiga process kan du snabbt och enkelt sälja din trasiga bil utan besvär och få de medel du behöver. Kontakta oss idag och upptäck hur enkelt det kan vara att sälja din trasiga bil med oss.

Kostnadsfri värdering på trasiga bilar

Sälja din trasiga bil har aldrig varit enklare. Hos oss erbjuder vi en kostnadsfri värderingstjänst som gör hela processen smidig. Oavsett om din bil har mekaniska problem, skador efter en olycka eller andra anmärkningar, kan du få en rättvis bedömning av dess värde utan några förpliktelser från din sida. Med vår kostnadsfria värdering kan du få klarhet i vad din trasiga bil är värd och ta det första steget mot en problemfri försäljning. Kontakta oss idag för att få din kostnadsfria värdering och upptäck värdet av din trasiga bil.

Du kan även ringa oss på 08 – 770 90 70 eller skicka ett mejl till info@sveamotors.se

hur det funkar

Enkelt, smidigt och tryggt

Vi hjälper dig som vill sälja din bil eller letar efter en ny bil. Börja med att värdera din bil, låt oss värdera din bil och få betalt direkt. 

Värdera din bil

Värdera din bil snabbt och enkelt online

Välj erbjudande

Vi återkommer med vad din bil är värd

Få betalt direkt

Efter du godkänt vår värdering, så får du betalt direkt