Svea Motors - din pålitliga partner för begagnade bilar!

Vi på Svea Motors strävar efter att göra bilköp och försäljning till en smidig och bekymmersfri upplevelse för våra kunder. Med ett dedikerat team av bilentusiaster och branschexperter erbjuder vi inte bara ett imponerande utbud av begagnade bilar av högsta kvalitet, utan även en helhetslösning som gör bilaffären enkel och transparent.

Sedan 2018 har vi varit verksamma i Stockholm och har sedan dess byggt upp ett rykte för att erbjuda kvalitet, service och tillförlitlighet. Vår kärnverksamhet är köp av företagsbilar, leasingbilar och privatbilar, oberoende av bilmärke, modell, år-och körsträcka. 

Varför välja Svea Motors?

Brett bilutbud:

Utforska vårt noggrant utvalda sortiment av begagnade bilar, där varje fordon erbjuder mångsidighet och tillförlitlighet. Oavsett om du längtar efter spänningen i en coupé, den praktiska rymligheten i en SUV eller bränslesnålheten hos en stadsvänlig bil, har vi något som matchar dina krav och önskemål.

Flexibla Betalningsalternativ:

För oss handlar det inte bara om att sälja bilar; det handlar om att skapa möjligheter för våra kunder att förverkliga sina bilambitioner. Våra flexibla betalningsalternativ är utformade för att passa din livsstil och ekonomi.

Kostnadsfri och snabb värdering:

Vi förstår att din tid är värdefull. Därför erbjuder vi en kostnadsfri och snabb värderingstjänst, så att du snabbt och rättvist kan få reda på värdet av din nuvarande bil. En smidig process som gör din försäljning både enkel och lönsam.

Direktbetalning och smidig administration:

När du väljer Svea Motors, kan du lita på att vi tar hand om allt det administrativa arbetet och garanterar snabb betalning efter avslutad affär. Det är vår målsättning att du ska kunna njuta av din nya bil utan att bekymra dig om pappersarbete.

Våra samarbetspartners

Vi på Sveamotors har valt att jobba med Sveriges största samarbetspartners, Våra partners är ledande företag i bilbranschen och detta ger oss tryggheten att förmedla affärer till våra kunder under trygga förhållanden. Vår vision är att alltid jobba mot kundnöjdhet.

Vårt uppdrag

På Svea Motors strävar vi efter att skapa långsiktiga relationer med våra kunder genom att erbjuda en trygg, pålitlig och personlig service. Vi är passionerade för bilar och tror att varje kundförsäljning och köp är unikt. Därför lägger vi stor vikt vid att förstå dina behov och önskemål för att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar.

Välkommen till Svea Motors, där din bilresa börjar och slutar med oss!

bilhandlare