Sälja begagnad bil

Du kan även ringa oss på 08 – 770 90 70 eller skicka ett mejl till info@sveamotors.se

Sälja begagnad bil till bilhandlare

När du beslutar dig för att sälja din begagnade bil till en bilhandlare som Svea Motors, kan du förvänta dig en smidig och trygg affär. Hos oss är processen enkel och transparent. Du börjar med att fylla i vårt onlineformulär där du anger bilens märke, modell, årsmodell och aktuella miltal. Vi bjuder även in dig att beskriva bilens skick i detalj, vilket ger oss möjlighet att ge dig en rättvis initial värdering.

Efter att du har skickat in din information, kontaktar vi dig för att boka en tid för en personlig besiktning av bilen. Under denna besiktning granskar våra erfarna tekniker bilen noggrant för att säkerställa att allt stämmer överens med den information som tidigare angivits. Detta steg är avgörande för att kunna erbjuda dig det bästa möjliga priset.

Vit bil i skog

Bilhandlare med fokus på att underlätta för dig som kund

När besiktningen är klar och priset är överenskommet, sköter vi all nödvändig pappershantering. Vi erbjuder även direkt betalning eller andra betalningsalternativ som passar din situation. Med Svea Motors slipper du oroa dig för långdragna processer eller oseriösa köpare. Vi strävar efter att göra din bilförsäljning så bekväm och fördelaktig som möjligt.

Sälja begagnad bil i befintligt skick

När du vill sälja din begagnade bil genom Svea Motors, erbjuder vi en rakt på sak-lösning där du säljer din bil precis som den är, utan någon uppfräschning eller reparation. I befintligt skick betyder att bilens nuvarande skick är grunden för vår värdering, vilket ger en transparent och rättvis affär för både säljare och köpare.

Vårt erbjudande inkluderar:

  • Kostnadsfri och snabb värdering online: Vi värderar din bil snabbt och gratis direkt via vår webbsida, vilket ger dig en omedelbar uppfattning om vad din bil är värd på marknaden.

  • Upphämtning inom hela Sverige: För din bekvämlighet hämtar vi bilen kostnadsfritt var som helst i Sverige. Oavsett var du bor, kan vi ta hand om allt från värdering till upphämtning.

  • Pengar direkt på kontot: När allt är klart och överenskommet, ser vi till att pengarna snabbt och säkert överförs till ditt bankkonto. Du behöver inte vänta på din betalning eller hantera komplicerade transaktionsprocesser.

Genom att sälja din begagnade bil till Svea Motors i befintligt skick kan du njuta av en smidig och trygg bilförsäljning. Vi strävar efter att göra processen så enkel som möjligt för dig och att du ska känna dig trygg genom hela affären, från första kontakt till slutgiltig betalning. Besök vår hemsida för att få en kostnadsfri värdering idag och upplev skillnaden med Svea Motors.

Kan man sälja begagnad bil privat?

Självklart kan du sälja din bil privat genom oss på Svea Motors. Låt oss värdera din bil så kan du senare ta ställning till vårt prisförslag. Vi köper en stor mängd bilar varje år av privatpersoner och har 5/5 i kundnöjdhet. Du kan räkna med ett transparent och gott intryck – Det är vår prioritet. Värdera din bil redan idag!

hur det funkar

Enkelt, smidigt och tryggt

Vi hjälper dig som vill sälja din bil eller letar efter en ny bil. Börja med att värdera din bil, låt oss värdera din bil och få betalt direkt. 

Värdera din bil

Värdera din bil snabbt och enkelt online

Välj erbjudande

Vi återkommer med vad din bil är värd

Få betalt direkt

Efter du godkänt vår värdering, så får du betalt direkt