Sälja avställd bil

Vill du sälja en avställd bil? Att ställa av fordonet när den inte används under en viss tid är också ett effektivt sätt att slippa betala bilförsäkring och fordonsskatt. Vi rekommenderar inte att ha bilen avställd under en längre period, då värdet sjunker och bilens skick försämras. Det är oftast en omständlig process att sälja en avställd bil, eftersom potentiella köpare inte kan provköra bilen. Många väljer därför att inte köpa en avställd bil. Det är därför vi på Sveamotors finns här för dig. Vi köper din avställda bil så att du inte behöver lägga ner tid och besvär på en långdragen försäljning.

 

Hur du säljer din avställda bil till oss

Tveka inte att höra av dig till oss när du överväger att sälja din avställda bil. Med vår heltäckande tjänst strävar vi efter att göra hela processen så bekväm och fördelaktig som möjligt för dig. Vi förstår att det kan vara krångligt att försöka sälja en bil på egen hand, särskilt om den är avställd eller om du har ont om tid. Det är här vi kommer in i bilden.

Vi kan köpa in din avställda bil och se till att försäljningen blir både prisvärd och smidig. Vår erfarna personal är kunnig när det gäller fordonsvärdering och marknadsföring, vilket betyder att du kan lita på att du får rätt pris för din bil. Vi tar hand om alla detaljer, inklusive att hantera dokumentation, förbereda bilen för försäljning och kommunicera med potentiella köpare.

Hur värderar vi en avställd bil?

Vår process börjar med en kostnadsfri värdering av din bil. Detta ger dig en uppfattning om vad din bil är värd på marknaden. Vi är flexibla och möter dig på plats där din bil finns, vilket gör det enkelt och bekvämt för dig.

När du har godkänt vår värdering och är nöjd med försäljningsavtalet, tar vi hand om allt det praktiska. Vi hjälper dig med att förbereda bilen, inklusive eventuell rengöring eller mindre reparationer om det behövs. Vi tar sedan hand om att marknadsföra din bil på ett professionellt sätt för att locka potentiella köpare.

Vi sköter det administrativa

Vårt mål är att göra hela försäljningsprocessen så problemfri som möjligt för dig. Vi tar bort bördan från dina axlar och erbjuder en pålitlig och pålitlig service som du kan lita på. När försäljningen av din avställda bil är klar, får du snabb tillgång till försäljningsintäkterna, vilket ger dig extra flexibilitet och utrymme att fokusera på dina andra prioriteringar.

Så om du har en avställd bil som du vill sälja och vill ha en smidig och lönsam försäljningsupplevelse, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att göra det enkelt för dig att avyttra din bil och få det bästa möjliga resultatet. Låt oss ta hand om försäljningen, så kan du känna dig trygg med att du har valt rätt partner för din fordonsaffär.

Hur vi fastställer priset på en avställd bil

För att fastställa värdet på din avställda bil är det flera faktorer som spelar en roll. Här är några av de viktigaste aspekterna att överväga:

Märke och Modell: Märket och modellen på din bil påverkar i hög grad dess värde. Vissa märken och modeller är mer efterfrågade än andra, vilket kan påverka priset.

Ålder: Åldern på din bil är en central faktor. Nyare bilar tenderar att ha ett högre värde än äldre bilar.

Miltal: Antalet körda mil är också avgörande för värdet på din bil. Lägre miltal brukar öka värdet.

Skick: Det aktuella skicket på bilen spelar en stor roll. Eventuell skada, slitage och mekaniska problem kan minska värdet på bilen.

Tillbehör och Utrustning: Extrautrustning och tillbehör som soltak, läderklädsel, navigeringssystem och andra funktioner kan också påverka bilens värde.

Servicehistorik: En väl dokumenterad servicehistorik som visar regelbundet underhåll och reparationer kan öka förtroendet för bilens skick och därmed dess värde.

För att få en exakt värdering av din avställda bil rekommenderar jag att du kontaktar oss eller gör en kostnadsfri värdering. Vi använder vår erfarenhet och kunskap om marknaden för begagnade bilar för att fastställa ett realistiskt värde för din specifika bil baserat på ovanstående faktorer.
Du kan även ringa oss på 08 – 770 90 70 eller skicka ett mejl till info@sveamotors.se

hur det funkar

Enkelt, smidigt och tryggt

Vi hjälper dig som vill sälja din bil eller letar efter en ny bil. Börja med att värdera din bil, låt oss värdera din bil och få betalt direkt. 

Värdera din bil

Värdera din bil snabbt och enkelt online

Välj erbjudande

Vi återkommer med vad din bil är värd

Få betalt direkt

Efter du godkänt vår värdering, så får du betalt direkt