Behöver jag städa bilen inför försäljning?

Säljer man bilen privat är det vanligt att man lägger tid och ansträngning på att göra bilen så attraktiv som möjligt inför annonsering och försäljning. Att städa bilen noggrant, både invändigt och utvändigt, är ett beprövat sätt att öka intresset för den och skapa en positiv första intryck för potentiella köpare.

Vi städar bilen åt dig

Hos oss behöver du inte oroa dig för att städa eller tvätta din bil. Vi har full förståelse för att tiden och ansträngningen som går åt till att göra bilen skinande ren kan vara krävande. När du väl har sålt din bil till oss tar vi hand om allt detta åt dig. Det innebär att du kan helt bortse från tanken på att städa bilen innan försäljningen.

Städa bilen ifall du ska sälja den privat

När man förbereder sin bil för försäljning är det vanligt att börja med en grundlig dammsugning för att ta bort eventuell smuts och skräp från golvmattor och säten. Detta ger bilens interiör en ren och prydlig känsla. Därefter är det viktigt att uppmärksamma de trånga utrymmena och ytor som ofta samlar smuts och damm. Att noggrant rengöra dessa områden, som exempelvis ventilationsgallren, instrumentbrädan och mellankonsolen, kan göra stor skillnad i bilens helhetsintryck.

Utöver det är det också viktigt att se till att bilens yttre är i gott skick. En noggrann tvätt och polering av lacken kan ge bilen en glänsande och välvårdad framtoning som attraherar potentiella köpare. Även om detta kan kräva en del arbete och tid, är det oftast värt ansträngningen när du försöker maximera värdet på din bil inför försäljningen.

Vi städar och köper din bil

Vårt mål är att göra hela processen så enkel och smidig som möjligt för dig. Så när du väl har värderat din bil kostnadsfritt hos oss och fått ett bud, är det enkelt att ta nästa steg. Du kan få ett bud direkt via telefonen eller nå oss om du har några frågor eller önskar mer information.

Vi vet att försäljning av din bil kan vara en stor och ibland krånglig process, men med vår hjälp blir den betydligt enklare och mer bekväm. Så varför vänta? Kontakta oss idag för att börja processen med att sälja din bil utan att behöva oroa dig för städning eller tvätt. Vi finns här för att göra det smidigt och förmånligt för dig att sälja din bil.

Du kan även ringa oss på 08 – 770 90 70 eller skicka ett mejl till info@sveamotors.se

hur det funkar

Enkelt, smidigt och tryggt

Vi hjälper dig som vill sälja din bil eller letar efter en ny bil. Börja med att värdera din bil, låt oss värdera din bil och få betalt direkt. 

Värdera din bil

Värdera din bil snabbt och enkelt online

Välj erbjudande

Vi återkommer med vad din bil är värd

Få betalt direkt

Efter du godkänt vår värdering, så får du betalt direkt